Heta räkor

Här är receptet på heta räkor som jag lagade i fredags.

2 port

ca 2 dl skalade räkor
1 burk kokosmjölk (400 ml)
2 msk hummerfond
chiliflakes
rivet skal av en lime
½ strimlad purjolök
halverade körsbärstomater
salt & peppar
2 vitlöksklyftor

Stek purjolöken lite lätt och häll på kokosmjölk och hummerfond.
Krydda med salt, peppar och chiliflakes till lagom styrka.
Riv ner lite lime och vitlök och låt puttra en stund. Lägg i körsbärstomaterna och avsluta med att röra ner räkorna strax innan servering så de hinner bli varma men inte mer.
Servera med jasminris.

Kommentarer
Postat av: Linda

Ja de låter ju rikitgt gott, tycker den där efterätten oxå ser smarrig ut :)Får se om man kanske testar de någon dag framöver :)

2009-09-18 @ 19:03:09
URL: http://linda-ohman.bloggagratis.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0