Sista dagen på dagis!

Idag var det sista dagen jag skjutsade Peter till dagis, nästa vecka går han sista veckan där men då är han ju hos sin mamma.
Nu väntar ett 4 veckors sommarlov för honom innan han börjar på Lingon (5-års gruppen) till hösten, stora grabben!=)

Han har premiärdoppat sig i sin nya badpool idag, hyfsat kallt men det verkade inte bekymra honom det minsta!

Imorgon tror jag kanske att vi ska till Noret på midsommarfirande...får se vad det blir för väder bara...inge kul om det regnar men det får man väl hoppas att det inte gör!

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER!

Dop

I lördags döptes vårat lilla gotroll till Per Felix Henning Selin =)

Allt gick jättebra och blev väldigt lyckat tycker jag!

Här kommer lite bilder:




Birsta

Jag, Per och Felix åkte en snabbsväng till Birsta igår...sprang in på H&M en snabbis och hittade en tunika/skjorta att ha på dopet, var ju verkligen på tiden =) Den var på rea också så 150:- istället för 249:-..som hittat =)
Sen var vi på Barnens Hus och köpte en skallra och en Pingu-filt till Felix och en badpool till Peter.
Felix blev lite grinig så blev en amning i bilen utanför Willys, men funkar ju det med =)
På Willys handlades det till tårtorna som vi ska ha på dopet, och lite gröt till Felix =) Han ska få prova 4-månaders gröten för första gången idag, så hoppas han gillar det!

Var på BVC i onsdags, på 4-månaders kontroll.
Felix är helt perfekt och vägde 7285 gram och var 64,2 cm lång! Han hade inte gått upp så jätte mycket sen sist men helt godkänt, dom brukar tydligen plana ut och börja följa sin egen kurva.
Men han såg väldigt välmående ut tyckte hon!=)

Nä nu ska jag stryka dopklänningen och Pers skjorta så det är klart inför imorgon!

Tävling


”Jag tävlar om ett presentkort på Barnkalaset.se hos Carolina – Var med och tävla du också! Välj mellan 39 olika kalasteman till barnkalas, tex, Star Wars 3D, Bakugan och Hannah Montana.”


Stressig vecka?

Känns som att det är 100 saker jag ska hinna ordna innan dopet på lördag...men vet inte riktigt vart jag ska börja?
Måste iaf försöka ta mig till Birsta för att köpa leggings till mig och en badpool till Peter, det är hans muta för att han ska stå still och vara tyst i kyrkan =)

Igår fixade pappa och Per upp taket på altanen, och idag bar vi dit utemöblerna, blev jättefint! Bara staketet blir klart nu så blir det ännu finare.

I eftermiddag har vi varit i Veda och köpt blommor, så ska väl kanske gå ut och plantera lite bara Per kommer hem!

Tävling



Jag är med och tävlar hos Chicmommy om ett presentkort värt 250:- hos Barnparadiset.se.
Klicka här och var med du också!


Felix <3



Våran fina Felix som fyller 4 månader idag!


Buzzador

Jag är medlem på http://buzzador.com/, en sida där man får prova nya produkter och tjänster.
Allting är självklart gratis!


Buzzador har många spännande kampanjer på gång, varav flera är riktade mot småbarnsföräldrar. Dom söker nu fler småbarnsföräldrar, även personer med riktigt små bebisar och gravida.

Självklart får även övriga personer bli medlem!
Uppge gärna mitt alias Emmsan84 när ni blir medlem så syns det att jag har värvat er!

Eller klicka direkt på länken: https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?&file=u-regstep1&lang=SE&refstr=emmsan84

Jag har precis nu blivit inbjuden till en kampanj att prova Natusan baby oil


Design?

Är det ingen som kan tänka sig att fixa lite snyggt på min blogg? Iaf hjälpa mig att ta bort den där bebis-räknaren...pleeeease!=P

Nu sover min lilla skrutt, när han vaknar är det nog matdags och sen tänkte jag försöka komma ut litegrann...kanske rensa rabatten eller nått...eller börja måla lekstugan, fast det kanske måste vara sol några dagar först så det är riktigt torrt....

Imorgon ska vi till stan och luncha med mammagruppen, ska bli kul =) Ska även på stan och köpa leggings eller strumpbyxor...nått av dom kommer jag behöva på dopet om jag nu måste gå i min gamla studentklänning, men verkar vara omöjligt att hitta några kläder! Hittar man nått så är det antingen för stort eller för litet...=/

Fattar inte att det bara är drygt en vecka kvar till dopet...har hela tiden känts som att man har jättemycket tid på sig...och vi har inte ens hämtat dopklänningen...=O

 


Tävling

Jag tävlar hos
http://dianasblogg.blogg.se/ om ett stort napp-paket, hon har baby-temadagar nu och det finns många roliga tävlingar!

Bambino MAMs nappar tas fram i ett nära samarbete mellan formgivare och tandläkare så att de ska passa perfekt i bebisens mun. Sugdelen på MAM:s nappar finns i högkvalitativ naturlatex och i Silk Teat. Just nu kan du kan vinna ett stort paket med MAM nappar i latex 0-6 mån. Paketet innehåller sex st boxar med två nappar i varje box ( = 12 nappar). Vill du vara med och tävla om dessa nappar?


Tävling



"Jag är med och tävlar inne hos Geshiia om ett presentkort från cb kids!"

TÄVLINGEN AVSLUTAS den 19/6, klockan 00:00.
LYCKA TILL!


Tillbaka igen...!

Har valt att "öppna" bloggen igen...är lite svårt att vara utan när man väl har skaffat en!=)

Det har inte hänt så värst mycket sen sist...Felix är jätteduktig och somnar själv kl 20:00 varje kväll och sover (oftast) hela natten...!
Om två veckor är det dop....har börjat bli nervös över att Felix kommer gallskrika hela dopet...han är väldigt känslig för nya intryck och det kommer ju både vara nya ljud och nya människor där....

Nu i helgen har Per och pappa satt in en altandörr i vårat kök...blev hur bra som helst! Ljust och fint och härligt att kunna gå ut på altanen direkt från köket! Dom har börjat med altantaket också så snart kan Felix sova där ute i vagnen även om det regnar nån dag =)


RSS 2.0