Inspiration?

Har verkligen noll blogginspiration just nu, känns värdelöst att skriva när man ändå inte har något att skriva om!
Men men...

Vi har haft intensiva dagar senaste 2 (?) veckorna och umgåtts väldigt mycket med trevliga människor efter jul-nyår-och-magsjuke perioderna.
Felix har hunnit fylla 11 månader och om drygt 3 veckor fyller skrutten 1 år, helt otroligt! Han håller som bäst på att lära sig att dra sig upp på fötter, han verkar kunna för han har gjort det flera ggr men är nog lite osäker och ställer sig helst bara på knä..=)

Han klappar händerna för fullt, gör några rörelser till "Imse Vimse Spindel", härmar traktorn när man frågar honom hur den låter, säger "tutte", "mamma" och "ta-ta" (tack-tack).


Återfall

Precis när vi hade bestämt att vi skulle hälsa på Denise och Alvin så bestämde sig Felix elaka magsjuka för att komma tillbaka. Så det blev nerspydd säng och några mindre trevliga bajsblöjor på måndag-kvällen igen =(

Peppar, peppar så verkar han sedan dess må riktigt bra, äter inte så värst mycket men tillräckligt för att han ska vara pigg iaf.
Vällingen har vi slutat med ett tag nu då jag googlade fram att det tydligen är vanligt att barn blir tillfälligt laktosintoleranta efter en magsjuka och välling är då det sämsta man kan ge dom.
Så nu håller vi tillbaka på mjölkprodukter ett tag så får vi se om lill-magen repar sig snart!

På fredagmorgon går nu karantänen ut och jag håller alla tummar jag har för att inget mer händer!


Magsjuka igen

Självklart så åkte både jag och Per dit på magsjukan.
Kl.23:00 på nyårsafton började det för oss både, sen höll det på till morgonen därpå, fast tröttheten och "jag spyr om jag ställer mig upp-känslan" höll i sig hela nyårsdagen.
Felix sov till 9:00 den dagen och sen fick han åka till farmor och vara med henne fram tills eftermiddan då jag och Per började bli någorlunda levande igen.
Usch..det finns verkligen inget värre än magsjuka...verkar som att alla har magsjuka nu, hör flera stycken varje dag som blivit sjuka.

Imorgon går iaf våran karantän-tid ut och vi är smittfria, så då ska vi försöka hitta på nått! Känns som att jag inte varit utanför tomtgränsen på flera veckor.


RSS 2.0