Satsumas!

Jag hittade Satsumas på affären idag, vilken lycka!=) Har längtat hela sommaren =D

Igår handlades årets första julklappar, beställde från lekmer.se, väldigt bra sida där dom nu hade 20% på allt! Så blev en julklapp åt Felix och en åt Peter...!

Igår hade vi även besök av Sara och Lovisa, gick på en promenad och fikade lite...är just nu väldigt avundsjuk på Sara som imorse åkte ner till GeKås/Ullared för att vara där hela helgen...skulle jag också vilja vara! Till nästa år ska jag ha sparat ihop massa pengar, är ju såååå kul att handla där.

Nä nu ska jag äta Satsumas och titta på tv =)

Jag vann!

Jag har vunnit en tävling inne hos Matilda !

Ett gosedjur från Jellycat ska få flytta hem till oss, valde grisen =)


Ny vecka...

...igen! Tiden går så jäkla fort!
Felix har lärt sig klappa händerna, skitsöt är han =)
Idag vet jag inte vad som händer, Felix sover just nu sen ska han väl äta nån lunch och sen blir det nog en promenad i det soliga vädret.
Kanske en sväng på affären sen? Får se om man orkar det idag, är ganska skönt att åka på kvällen också så man får lite lugn och ro.

Inga fler möss har synts till i köket och idag ska Per ringa skadedjursbekämpningen så dom får komma hit och byta ut råttgifts-dosorna vi har....usch...vill knappt gå in i köket för det känns som att en mus kommer springa över fötterna på mig...=/
Ska försöka göra ett ryck och fixa Felix rum nu så kan vi vara där inne på dagarna...skulle haft tag i en vit Expedit-hylla med 4x4 fack...nån som har en till salu för billig peng?

Avslutar med en bild på sötponken


Mera Buzzador

Buzzador har verkligen många kampanjer nu! Håller just nu på att prova Pampers Active Fit, är än så länge väldigt nöjd med dom blöjorna men dom håller inte riktigt samma standard som Libero tycker jag!

Nu har jag nyss kommit med i en kampanj som Nestlè håller, ska få prova God Natt-vällingen, får se om Felix gillar den bättre än Sempers välling som vi just nu försöker få i honom.



Nu när jag loggade in på Buzzador så såg jag att jag fått förfrågan om ytterligare en kampanj, om Decubal Hand Cream, Decubal Lips & Dry Spots Balm och Decubal Face Vital Cream!
Hoppas jag kommer med på den, har hört många som tycker Decubal är kanonbra och nu på hösten/vintern får jag jättetorr hud som det skulle vara bra att få prova den!



Om nån fler vill bli medlem på Buzzador och få prova nya produkter så klicka på länken:

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?&file=u-regstep1&lang=SE&refstr=emmsan84


Temadagar!

Dianas blogg är det nu Temadagar om höstmode för mamma och barn med många tävlingar där man kan vinna fina priser!

Var med och tävla!


Bytardag!

Imorse kom Caroline hit också åkte vi till Säbrå på bytardag (klädloppis)! Väldigt mycket folk och inte alls lika mycket fina kläder som i våras men jag hittade iaf en jättefin Reima-overall och ett påslakanset till Peter, så jag är nöjd!

När vi kom hem hade Per slagit på stort och bakat kladdkakemuffins, otroligt duktig man jag har =) Tror ju iofs att det berodde på Carolines pikar om nybakat som gjorde att han bakade för det var då första gången under våra två år tillsammans som han har bakat...!

Sen på eftermiddagen när jag skulle börja med middagen ser jag hur en fet, äcklig skogsmus kommer in i köket (från Peters rum), skriker åt Per men självklart har den ju hunnit gått och gömt sig innan han kommer in..
Blir iaf dammsugning och skurning för vem vet hur mycket råttgift han kan ha dragit runt i köket.
När jag sen lyckas börja med maten kommer äckelmusen fram och går vid mina fötter, fy fan va vidrigt! Per kommer iaf och räddar mig och musen blev platt.
Den var helt groggy och halt så förmodligen hade den ätit råttgift, för den försökte inte ens springa iväg när man kom emot den...usch...hoppas det inte finns fler...vad bor jag i för jävla hus egentligen?!


Polarn o Pyret

Har suttit och kikat på Polarn o Pyrets hemsida, finns ju så mycket fint!




Idag har vi haft besök av Linda (Öhman) och Camilla, så trevligt så! Gick ut och gick och lekte med Felix =)
Har blivit så sugen på att göra iordning Felix rum nu....ska iväg och kika på lite tapeter på fredag tror jag...se vad dom kostar och eventuellt beställa..=)




Måndag

Idag har jag och Felix varit till stan en sväng, gick på Åhlen`s och köpte nya haklappar och dregglisar åt Felix. Börjar bli less på att byta body var 5:e minut för allt degglande så dregglisarna kommer nog till användning!
Var på Coop och handlade och sen till dagis och hämtade Peter.
Sen har vi donat på med lite allt möjligt, gått en promenad, kollat på Bolibompa och sånt kul =)
Per har varit borta och jobbat sen imorse så jag hoppas på att han kommer hem snart....!

Märktes så väl på Felix att han saknade sin pappa ikväll, Per brukar alltid busa och leka med honom på eftermiddagarna men det var inte alls lika roligt när jag försökte, då blev det bara gnäll...!=/
Men idag på promenaden var han iaf så här glad:


Buzzador

Jag har genom Buzzador kommit med i en kampanj att testa Pampers Active Fit!




Ska bli intressant att testa den eftersom jag inte gillar Pampers blöjor nått vidare...kanske den här kan få mig att ändra uppfattning?

Om du också vill bli medlem i Buzzador och testa nya produkter helt gratis så klicka på länken =)

 https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?&file=u-regstep1&lang=SE&refstr=emmsan84



Klippt

Igår blev jag klippt...av Per! Har varit så less på mitt hår länge nu och inte lyckats ta mig till en frisör så Per fick toppa håret lite...eller lite och lite...tog nog ganska mycket! Han kan verkligen det mesta min man =) hahaha <3

Idag har jag och Felix haft en mysdag, han väckte mig kl 6 (inte så mysigt kanske) och sen har vi varit ute på promenad och lekt här hemma.
Vi har fixat till Peters gamla sittvagn så Felix kan ha den som "gårdsvagn", när man hämtar posten eller bara inte orkar bära omkring på honom ute. Han fick fårskinnsfällen i den så den är så mysig så!
Vi har ju en sittdel till Felix vagn också men eftersom han sover i sin vagn på dagarna så känns det inte som att vi kan ta bort den än...! Fast nu när han får smak för sittvagn kommer han väl vägra ligga ner snart skulle jag tro!

När Per kom hem tog han med sig Felix ut och åkte baklastare, det gillades! Felix är helt tokig i att vara ute och så fort man går mot dörren för att bara säga nånting till Per som är ute så blir Felix skitelak när man vänder och går in igen...sötpruppen <3



Såhär glad är man när man får titta på pappa när han spikar i verkstan =)

Var till Birsta för ett tag sedan och köpte en höstjacka åt Felix, fast han har inte fått inviga den än för det har varit för fint väder....dumt!=)

Snygg är den iaf!


Nä nu börjar snart "Vad blir det för mat", ska kika på det sen blir det nog sängen!

Tävling



Jag tävlar om en personlig filt från pledd.net hos Sara


Första bissingen!

Felix första tand har kikat upp idag!

Än så länge är det bara några taggar och syns knappt men det tar nog inte många dagar innan denär uppe =) Skulle tro att den brevid kommer snart också!

Storkillen min <3

Alla ni som har haft barn som varit ca 8-12 månader på vintern kan väl berätta vilken vinteroverall ni haft till era barn?
Är så fundersam på om man ska ha en i fleece med foder (typ som när han var nyfödd) eller om man ska ha en riktig overall....? Känns som man kanske behöver bägge delarna, en när han ska vara ute och eventuellt sitta i pulka eller i snön och en när han åker vagn så han inte blir så varm i åkpåsen...
Skulle vilja hitta en som man kan ha till bägge delarna! TIPS MOTTAGES GÄRNA!=)

Fredag

Idag åkte jag och Felix in till stan och träffade Sara och Lovisa, gick på stan och köpte presenter till 40 och 80 åringarna som ska uppvaktas i helgen också köpte jag bokstäver till Felix dörr (till rummet alltså).
Felix fick även en present av Sara & Lovisa, jättefina och mysiga tjocksockar som Lovisas duktiga mormor har stickat, även Peter fick strumpor och vantar =) Tack snälla, ni är så gulliga!<3
Felix har redan hunnit använda ett par av sockarna när han var ute med Pappsen nu i eftermiddag =)

Nu sover båda grabbarna och jag sitter och väntar på att Per ska komma hem och se nån film med mig...!


Finast i världen <3

Gratisbio.se

Jag är medlem på en sida som heter Gratisbio.se, där kan man genom att internetshoppa, klicka in på hemsidor m.m. samla poäng som man sedan kan byta in mot presentkort hos bland annat Polarn & Pyret, Gina Tricot m.fl.

Klicka på länken för att bli medlem!

http://gratisbio.se/?RecruiterID=57393

Kallt

Imorse när jag tog ut Milo var det frost på gräsmattan, snart är det vinter!=)



Håller på att leta lite vinteroverall åt Felix...har hittat en på Polarn och Pyret men den var ju en aning dyr för min plånbok just nu....men väldigt snygg!



Felix verkar ha en sovar-dag idag....trött hela tiden...eller så är det nån jävla förkylning på G...=(


RSS 2.0