Första bissingen!

Felix första tand har kikat upp idag!

Än så länge är det bara några taggar och syns knappt men det tar nog inte många dagar innan denär uppe =) Skulle tro att den brevid kommer snart också!

Storkillen min <3

Alla ni som har haft barn som varit ca 8-12 månader på vintern kan väl berätta vilken vinteroverall ni haft till era barn?
Är så fundersam på om man ska ha en i fleece med foder (typ som när han var nyfödd) eller om man ska ha en riktig overall....? Känns som man kanske behöver bägge delarna, en när han ska vara ute och eventuellt sitta i pulka eller i snön och en när han åker vagn så han inte blir så varm i åkpåsen...
Skulle vilja hitta en som man kan ha till bägge delarna! TIPS MOTTAGES GÄRNA!=)

Kommentarer
Postat av: Sara, mamma till pseudotvillingar

Oh va roligt grattis till lilla tanden :D

2010-09-06 @ 21:00:41
URL: http://neccin.blogg.se/
Postat av: Milly - Mamma till två & Gravid vecka 40

Vilken fin blogg du har!

Allt bra med dig idag?



Kram!

2010-09-07 @ 17:31:42
URL: http://milliez.nu
Postat av: Linda

Vi hade bara en vanlig overall till Celia (visserligen var hon bara 5-9 månader (om man ska tänka typ november/december till februari/mars). Det funkade jättebra till både vagn och lite pulkåkning. När vi hade henne i vagnen så hade vi på henne overallen och sen bara en vanlig filt istället för åkpåsen. Då höll hon sig varm utan att bli för varm :)



Overallen vi hade till henne var inte heller den tjockaste och varmaste vi kunde hitta eftersom hon var så pass liten och inte skulle tulta runt i snön. Den var fodrad med lite fleece och så sånt där glansigt tyg utanpå (som jag såklart inte kommer på vad det heter just nu :P).



Ja.. det kanske gav dig nåt litet tips på vad ni ska köpa för nåt :)

2010-09-07 @ 18:09:20
URL: http://ziquita.blogg.se/
Postat av: sandra hagman

hej vi körde polarn och pyrets vanlig overall till tuva den första vintern och tussar till fötterna och det tyckte jag va toppen...

2010-09-09 @ 18:05:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0