Vaken natt

Felix har inatt haft sin första (och förhoppningsvis enda) vaken-natt sedan han föddes....
Han vaknade vid 22:30 och grinade och har sedan bara sovit små stunder under natten...tror det är magknip för han har återigen inte bajsat på ett tag...
Fick tips från BVC om att ge katrinplommonpurè varje dag men tycker snarare att han blivit mer grinig av det, så tror att det är den han får ont i magen av...så idag åkte den i soporna!
Lillplutten ligger iaf och sover nu, har sovit nästan 1½ timme vilket är väldigt ovanligt för honom!

Han har även börjat få ett jävla humör när vi ska äta, så fort han ser att jag eller Per äter nånting blir han skitsur och sätter igång och skriker som en dåre =) Har gett honom majskrokar och smörgåsrån men det duger inte, så imorse när jag skulle äta frukost så gjorde jag lite gröt åt honom också och då blev han ganska nöjd, även om han inte åt så mycket...
Min tanke var ju att amma i några månader till men han verkar så intresserad av mat så vi får väl se hur det blir med den saken!


Kommentarer
Postat av: Sara

Ja..det där med humör, det finns i stora mängder här med! Vi får trösta oss med att det är bra att dom visar vad dom vill iaf =)

2010-07-27 @ 13:23:15
URL: http://februarifamilj.blogspot.com/
Postat av: Mariana

sådär blir Noomi oxå om jag äter nånting, blir skit sur för att hon inte får.. så jag har börjat gett henne pure.. då får hon "egenmat" och jag får äta i lugn och ro haha :)

2010-07-27 @ 18:09:19
URL: http://marianasoderstrom.blogg.se/
Postat av: Linda

Päronpuré är väl också lite lösande? Har för mig att vi använde det till Celia när hon var liten och magen krånglade.



Vad stor han har blivit, f'resten! Har inte sett nån bild på han på 2 månader nu när jag varit utan internet.. han växer så det knakar! :)

2010-07-29 @ 08:40:01
URL: http://ziquita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0