Tävling

”Jag är med och tävlar i Carolinas Julkalender om ett presentkort på 600 kr hos GladaGrodan!  Var med och tävla du också!”


Äntligen fredag!

Vad härligt det ska bli med helg! Hoppas på bra sparkföre så ska vi ut och inviga sparklådan imorgon =)

Min lilla skrutt gjorde morgon vid 6:15 idag igen, verkar ska bli en vana det där! Nu ligger han och sover igen efter att ha härjat runt i gåstolen och kört på mina hälsenor ungefär 200 ggr =0
Har lyckats plocka upp lite adventssaker och startat en tvättmaskin idag än så länge. Tänkte försöka mig på att putsa fönstren (insidan alltså) och få upp gardiner i köket, så det är mysigt i helgen.

Här kommer förresten bilder på Felix rum, är ju ganska tomt än så länge men tror nog att Tomten kommer fylla på det lite =)






Örontemp

Efter jul när plånboken mår lite bättre ska jag investera i en örontermometer! Så smidigt och enkelt!



Just den här hittade jag på pappaprylar! Med den kan man även ta tempen direkt mot pannan och man får ett resultat på 2 sekunder, väldans bra =)


Ett inlägg exlusivt för mor/far-föräldrar =)

Hittade lite smått och gott från Lindex som grabbarna önskar sig i julklapp:

Felix (strl 86):





Peter (Strl 122):




Blogg?

Blogg.se verkar ha problem för jag kan inte komma in på min egen blogg...jaja...hoppas det fixas snart!

Idag har jag och Sara (+barnen såklart) varit i Birsta.
Hittade en liten julklapp till åt Felix och tre julklappar till Peter, dock gick det inte att hitta Barnens Postkontor någonstans!=(
Vet att Ellos har det men vill hellre köpa det "live"...ska se på Lekia här i stan om det finns där.
Har även köpt saffran idag så nu ska det snart bakas lussebullar, till helgen blir det nog. Tänkte börja adventspynta lite imorgon så man hinner klart innan söndag, är ju inte det lättaste med lillfisen som helst vill bli buren!



Igår åktes det pulka för fullt, Peter och Felix åkte tillsammans på Peters stora pulka och jag puttade på =) Så kul att se dom ha roligt tillsammans <3 , även fast det skiljer 4 år på dom.


Söndag

Igår hade vi middagsgäster! Sara, Johan och Lovisa var här och väldans trevligt hade vi!

Dagen idag har det inte hänt så mycket, sitter och funderar ut lite julklappar som ska inhandlas imorgon när det blir Birsta med Sara och Lovisa.
Har bestämt att Peter ska få Barnens Postkontor, jag älskade det när jag var liten, så kul med stämplar, frimärken och postlåda!=D

Nån mer som hade sånt?



Peter är ju väldigt pysslig av sig så tror även det blir en hink med pärlor och massa pärlplattor så vi kan pyssla med efter jul...en och annan traktor är ju också obliatoriskt under julgranen!=)

Nä nu blir det Bamsegympa!

Öppna förskolan

Idag har vi (som vanligt på tisdagar) varit på Öppna förskolan, lika trevligt som alltid!
Här hemma har det sedan blivit en promenad, lite pulkaåkning, lek och sovning.
Felix tycker det är hur kul som helst att åka pulka, så härligt att det har kommit så mycket snö!

I Fredags och lördags hade Felix feber, endast feber och inga andra symptom...inte så hög feber heller...ca 38,2 låg det på hela tiden. Tror det kan vara en tand till på väg, ser så ut...!
Imorgon ska jag ÄNTLIGEN få klippa mig, och den här gången av en frisör och inte utav Per =D
Ska bli så skönt att få bort allt slitet hår och kunna borsta håret utan att fastna hela tiden. Som det är nu så går ju hårstråna av för det är så slitet..=/ Skulle ha fixat lite färg och färgat utväxten också....


Snö!

Skulle tro att de flesta bloggar om snön idag, "snökaoset" som stadsborna säger...=D Nädå för min del är det nog lite kaos också, bilen är täckt av ganska många deci med snö och vägen ut till "storvägen" likaså...hade tänkt hämta Peter lite tidigare från dagis idag men det gick ju inte då...!
Försökte gå på promenad men skulle nog ha haft en plog på barnvagnen...tog fram en bebispulka istället men lite för mycket snö så den kändes så ostadig...ja så det blev att gå in igen! Felix var väldigt facinerad av alla snöflingor, sötproppen =)

Annars har vi inte gjort så mycket mer än att lekt idag...försökte beställa framkallning på lite bilder men det hängde sig på nått vis så blev ingenting av med det...!

Nu vaknar nog Felix snart och då blir det välling och sen leka i väntan på att pappa och storebror kommer hem!



Inte lätt när man bara kan åla bakåt och kör fast under spjälsängen...=)

Gräsänka

Ikväll är jag gräsänka, Per har åkt till Ö-vik med några kompisar och ska titta/lyssna på Lasse Stefanz.

Imorse överasskade Felix oss med att sova till 8:30 ! Otroligt skönt eftersom både jag och Per var väldigt trötta. Sedan har vi mest varit inne på Felix rum och lekt medans Per har monterat ihop våran nya duschkabin, väldigt fin blev den! Har inte provduschat än men blir väl imorgonbitti, ska bli skönt att slippa duscha i badkaret som vi har gjort i några veckor.

Till veckan blir det nog en till sväng till Birsta =) Skulle behövt köpa nya vantar till Felix och lite blommor och småkrafs till hans rum.
Även lite smågrejer till Peters adventskalender skulle vara bra...

Nä nu blir det Sex and the city 2, lite godis och coca cola!

Testpilot

Smartson söker testpiloter för Semper Småfolks produkter.
Anmäl er så har ni chansen att komma med!

Klicka på länken för att anmäla er: http://smartsontestpilot.se/semper-smafolk/bli-testpilot/




Felix rum!

Felix rum är äntligen klart! Bara lite saker som ska upp på väggarna sen är det klart! Blev fint tycker jag, väldigt vitt men bara han får lite mer saker så kommer det fyllas upp litegrann, just nu ser det lite tomt ut..
Har varit upp på vinden ikväll och rotat fram några leksaker sen Peter var liten så får se nu imorgon om Felix gillar dom =)

Slutat amma har jag gjort också, sedan typ en vecka tillbaka...så nu är det mat och välling som gäller!

RSS 2.0