Äntligen fredag!

Igår hade jag och Felix en heldag hos Denise & Alvin.
Drack kaffe och åt Ballerina Kladdkaka, promenad med vagnarna, lunch från cafè gourmet och massa surr förstås!=)
Felix var jätteduktig och somnade i vagnen och sov även en bra stund när vi kom tillbaka, sen sov han även nästan hela vägen hem i bilen.
Han blev ändå väldigt grinig på kvällen när vi kom hem, vet inte varför han blir det, kanske är magknip ändå? Även fast jag mer tycker han verkar vara övertrött....men men....blir ju kortare och kortare skrikperiod varje dag så det går ju åt rätt håll iaf!

Han verkar ha blivit bättre i sin förkylning nu, han är mest bara lite snorig.
Skönt att det äntligen är fredag så vi får ha Per hemma lite mer....!

Babygym

Felix har fått ett babygym, han tyckte det var väldigt roligt och jag och Per fick för första gången på länge äta middag tillsammans!=)
Det sjunger och spelar melodier och det gillar Felix =)

Beskrivning
Fisher-Price - 2 in 1 Playful Puppy Gym erbjuder 2 olika lägen för barnet.
Ligga under och leka med de olika leksakerna alternativt, ta bort bågen
och låta barnet sitta och leka på mattan med de olika figurerna.
Olika ljud uppstår när någon av de 3 olika figurerna aktiveras av barnet.
Musik, ord och rörelse.
Språk - Svenska.






2 månaders-kontroll

Felix 2 månaders-kontroll gick jättebra! Han vägde 5815 gram och var 60 cm lång, så läkaren tyckte att han hade en alldeles perfekt ökning i både vikt och längd, det känns bra!

Just nu ligger Felix och sover, så jag passade på att städa badrummet, såg förjävligt ut därinne men nu är det fräscht och luktar gott igen =)
Får se hur länge han sover, vaknar han snart så tror jag det blir en sväng med barnvagnen nu när solen behagar titta fram.


Vårdcentralen

I fredagskväll var jag och Felix till vårdcentralen, han hade varit jätterosslig och hostig senaste dygnet och hade fått feber också. Efter att ha suttit och väntat i ca 1½timme så stack dom honom i foten och skickade hem oss...jaja...tror jag åker direkt till akuten nästa gång, tycker inte dom verkade bry sig så mycket i Härnösand...

Nu är han iaf piggare, fortfarande rosslig men ingen feber.
Har varit till mamma idag och grattat Elin som fyller 22 år imorgon! Väldans god smörgåstårta bjöds det på.

Imorgon har Felix sin 2 månaders-kontroll, lite försenad eftersom läkaren har varit ledig...men hoppas att han går igenom utan anmärkning!=) Hoppas vikten är bra också, han äter ju lite dåligt nu när han är krasslig.

Nästa lördag ska han få vara en längre stund utan mig för första gången, ska på bytardag i Säbrå så Per ska få visa vad han går för =) Har börjat pumpa ur och fryst in så det ska finnas mat åt lillfisen, så det går nog bra, och skulle det inte funka är jag ju inte så långt borta!


Bilder

Så här mysigt har Felix just nu:



Och här är min gopojke tidigare idag:


Mera tävling






Jag tävlar hos mlish.se om ett Örngott & en mugg från PingPongBarnKläder.
Tävla HÄR du med!


Gla`skiten min! =)

Vilket otroligt härligt väder det har varit i helgen! Igår var vi ute mest hela dagen, Felix sov så gott i vagnen och vi andra åt lunch ute i solen, härligt härligt!

Hade planer på att försöka få Felix att sova i vagnen idag med, men det hade han ingen större lust med, han sov en stund medans vi gick men så fort vi stod still så började han protestera.
Hann iaf sitta ute och läsa en stund, så man har fått lite sol på sig.

Felix har fått Semper magdroppar i 4 dagar nu och både jag och Per tycker att det är en väsentlig skillnad på honom, nu är han mycket gladare på kvällarna och kan vara nöjd med att sitta i babysittern en stund, det har ju inte funkat så bra förrut.
Dropparna ska ge full effekt efter 14 dagar men jag tycker redan att dom funkar jättebra! Sen dricker jag bara laktosfri mjölk numera, kan vara sånt hans lilla mage är känslig mot också.

Ikväll blir det nog en tidig kväll, Felix var vaken mellan 03:00 och 05:00 så man är lite trött idag....han verkar iaf ha fått in lite rutin på nattätningen, nästan oavsett när han somnat på kvällen så vaknar han runt 03:00 och vill äta, sen sover han till morgonen, väldigt skönt!

Här kommer lite bilder på sötnosen!




Tävling



Jag tävlar hos BeckaHBitcH.se om ett presentkort på hela 500 kr hos Kid Rox.
Tävla HÄR du också!


Helg!

Har haft besök av Sara och Lovisa idag, Felix fick 2 par jättefina vantar som Lovisas mormor har stickat, verkligen behövligt eftersom Felix har fått haft strumpor på händerna!=)

När älsklingen kom hem idag hade han med sig rosor till mig och en ny pyjamas och ett par nya byxor åt Felix <3
Han är så gullig så!=) Han hade varit på apoteket och köpt Semper magdroppar också så ska testa dom på Felix nu, håller tummarna för att det funkar! Stackarn har ju så ont i magen hela dagarna så hoppas dom hjälper!

Nu blir det nån film tror jag, låter som att Felix har somnat!

Jag vann!

Jag vann förstapriset på tävlingen hos http://beckahbitch.blogg.se/ !!

Shit va roligt, jag som aldrig brukar vinna =)

Återigen...

..har Felix lyckats somna på mage, så nu sitter jag med datorn i sovrummet igen...men men..huvudsaken han sover iaf!
Han vaknade kl 6 imorse och åt och sen ville han inte sova mera....lyckades få honom att somna igen vid 8:15 så han har ju iaf sovit av och till i en och en halv timme.

I tisdags var vi på barnvagnspromenad med Sara och Lovisa, gick från deras lägenhet ner till stan där vi mötte upp Jenny och Manne och åt sushi...riktigt gott var det! Väldigt kul att man har lyckats träffa lite kompisar här i Härnösand nu =)

I eftermiddag tror jag att det blir en snabbvisit till Bispgården...om inte Felix protesterar...fast han brukar ju tycka om att åka bil så det går nog bra!
Han blir förresten 2 månader gammal idag, lillfisen min <3
Jag tror han blir mer och mer orange-hårig för varje dag =) Måste ju komma från min mamma...tror hon var väldigt rödhårig när hon var liten...?


Sovrums-surfning...

...låter som nånting snuskigt men är bara internetsurfande i sovrummet.
Har lyckats få Felix att somna...på mage! Så jag tog med mig datorn in i sovrummet så jag kan ha lite koll på honom..
Han sov till kl 10:00 idag så vi fick en härlig sovmorgon, och jätte-bra att han sover nån timme nu också så han är pigg ikväll när vi ska på middag hos svärföräldrarna.
Var på middag hos mamma igår och Felix var mest bara grinig hela tiden...magknip och övertrötthet tror jag det var...!

Har plockat bort massa av Felix kläder som blivit för små, han har vuxit ur nästan alla 56-kläder...och vissa av 62-kläderna börjar snart bli trång också, är så olika på storlekar...vissa bodys i 56 är jätte-stora och vissa jätte-små....skumt...

Nä nu kanske man ska gå och fräscha till sig litegranna...


Mammafika

Var till Sara och Lovisa på mammafika igår, Jenny och Manne var också där, och till skillnad från förra gången så var faktiskt Felix vaken =)
Var på BVC också, Felix vägde nu 5190 gram och var 57,4 cm lång, stor-killen min =)

Han verkar även bli bättre i magen nu *peppar peppar*, hoppas det håller i sig bara, för igår sova han bra iaf på förmiddagen, verkar som att magknipet blir sämre mot kvällen.
Gick och la mig med honom kl 20 och då somnade han så gott så jag kunde kliva upp och fika lite med Per innan vi också gick och la oss.

Idag kommer mamma och Elin hit, ska bli kul! Blir nog att vi tar en promenad om vädret blir bättre, är väldigt grått och mulet här idag =/

Nästa vecka ska vi ur "mamma-gruppen" träffas och promenera med barnvagnarna till en sushi-restaurang på stan och äta lunch, ska bli spännande att prova sushi, har bara testat en liten bit förrut och det är knappt jag kommer ihåg hur det smakade...!

Nä nu ska jag gå och titta till Felix som ligger och sussar i barnvagnen..<3


RSS 2.0