Tävlingar + temahelg

Hos http://dianasblogg.blogg.se/ är det just nu temahelg på barnrumsinredning men massor av tävlingar, rabatter och tips. Kika in där och tävla!


Vaken natt

Felix har inatt haft sin första (och förhoppningsvis enda) vaken-natt sedan han föddes....
Han vaknade vid 22:30 och grinade och har sedan bara sovit små stunder under natten...tror det är magknip för han har återigen inte bajsat på ett tag...
Fick tips från BVC om att ge katrinplommonpurè varje dag men tycker snarare att han blivit mer grinig av det, så tror att det är den han får ont i magen av...så idag åkte den i soporna!
Lillplutten ligger iaf och sover nu, har sovit nästan 1½ timme vilket är väldigt ovanligt för honom!

Han har även börjat få ett jävla humör när vi ska äta, så fort han ser att jag eller Per äter nånting blir han skitsur och sätter igång och skriker som en dåre =) Har gett honom majskrokar och smörgåsrån men det duger inte, så imorse när jag skulle äta frukost så gjorde jag lite gröt åt honom också och då blev han ganska nöjd, även om han inte åt så mycket...
Min tanke var ju att amma i några månader till men han verkar så intresserad av mat så vi får väl se hur det blir med den saken!


Tävling



"Jag tävlar om ett paket namn nappar från namnnappen.se hos Sara"


Vändning

Idag vände sig Felix från rygg till mage =) Såg ut att vara lätt som en plätt och nu gör han det hela tiden, lill-fisen min <3 =)

Annars bjuder inte den här dagen så mycket, finns inte så mycket att göra när det öser ner regn ute...och igår hade Felix feber efter sprutan så då var vi också bara inne hela dagen....

BVC

Var på BVC och fick 5-månaders vaccination, gick jättebra, han skrek bara precis när det stack till men direkt jag lyfte upp honom så började han skratta åt sköterskan =)
Han väger nu 8030 gram och var 68 cm lång så han hade växt rejält den här gången! Inte konstigt att det mesta börjar bli för litet...!

Imorse när vi andra åt frukost fick han smaka på majskrok, verkligen en höjdare! Han blev skitsur när han inte fick mera...lill-sötisen =)

Börjar känna att jag måste åka på Birsta snart...Felix skulle ha haft lite nya leksaker och fler kortärmade body`s...! Men gissar på att Per inte känner samma Birsta-sug som mig...=D




Vill ha!

När jag får pengar ska detta inhandlas från Lindex:

Jeans till Peter:


Body till Felix:


Tävling


 "Jag är med och tävlar om en valfri namntavla

från anna f. konst och designMuppsan´s
blogg, var med du oxå"

Forsdraget

Idag har vi haft en jättemysig dag i Bispgården =)

Började med en sväng på forsdraget, har inte varit på det på väldigt många år och jag förstår varför...verkligen inte mycket att hänga i julgranen det där! Men kul att träffa lite folk iaf!
Sen tog vi med oss mamma och gick på Cafè Gourmet och fikade..baguett med skagenröra..mums...=P
Sen blev det en sväng till på forsdraget och sen följde vi med mamma till Ann-Christine där vi fikade lite mer och Felix fick äta han också.
Blev även en sväng på Prylhallen där jag hittade ett fint bröd/kakfat som jag köpte för 10:-, väldigt dyrt =) Ska måla det vitt tror jag....

Nu är vi hemma och har ätit en god middag bestående av fiskpinnar och pulvermos =) Felix ligger och sover och Per är iväg och grejjar med nånting....blev dock lovad att han skulle handla med sig nått godis hem...har varit grymt godissugen länge nu och idag känns som en bra dag att synda!

<3

Tävling


 ”Jag är med och tävlar om en valfri produkt hos

Living and Room, på Muppsan´s blogg,
var med du också!”

5 månader

Idag blir lillprinsen 5 månader, fattar inte att tiden kan gå så fort! Känns som att man bara kommer hinna blinka så fyller han 1 år och sen går det väl ännu fortare när han börjar dagis kan jag tänka mig...usch...vill inte ens tänka på dagis, att nån annan ska ta hand om min lilla bebis =( =)

Idag ska vi till Sörberge och uppvakta pojkarnas kusin Emma som har fyllt år.
Tänkte även se om Per går att övertalas till att åka in till Birsta en snabbsväng, skulle behövt kuta in på H&M och köpt en ny amningsbehå, den jag har nu håller på att rasa ihop, full av hål har den blivit efter säkert en miljon tvättar...blir ju lätt så när man har en unge som gillar att kräkas =)

Nu har Peter hoppat ner i poolen så bäst man skyndar sig ut och håller ett öga på honom =)




Risön

Idag åkte vi till Risön och badade med Camilla, Theo och Lilja.
Var jättevarmt och skönt och Felix låg under parasollen och luftade rumpan och pinkade ner mig tre ggr..=)
Precis när jag hade tagit på honom blöjan så bajsade han också, han har inte gjort det på över en vecka så ni kan ju tänka er mängden...blev över mina shorts (som tack och lov var svarta) och hela mitt linne + hela hans kläder...fick låna Pers t-shirt och Felix hade jag ju nya kläder till i skötväskan som tur var =)

Vid 15:30 åkte vi hemåt och stannade till efter vägen och ammade lite, sen hem och äta, kolla bolibompa och sen sitter man här.
Per har en kompis här och sitter och dricker whiskey på altanen, själv ska jag nog spendera kvällen vid datorn med ett glas iskall trocadero!


Tack Tack =)

Snälla Sara har hjälpt mig att ÄNTLIGEN ta bort graviditetsuträknaren =) Var ju på tiden eftersom det är snart 5 månader sedan Felix föddes =)

Tack så mycket Sara (http://februarifamilj.blogspot.com/) !


Shoppat

Dom här body`sarna (säger man så?) köpte jag till Felix





Båda två kommer från Lindex

Sommar!

Nu har det verkligen blivit sommar, är ju nästan föööör varmt!

I onsdags åkte jag och Felix till Boda/Lit och hälsade på Linda, var väldigt kul att träffa henne igen, var ju några år sen sist! På torsdagen blev det lite shopping inne i Östersund och det gillas alltid, iaf av mig, Felix är nog inte lika road.

Igår fyllde Per 31 år, så då hade vi besök av hans syskon med familjer och hans föräldrar.
Hade bakat Leila`s New York blueberry cheesecake och den blev god, men väldigt mastig så skulle nog räcka till minst 20 pers.

Idag beställde jag lite kläder från Ellos...5 linnen, ett par shorts och en långärmad tröja till mig! Längesen man unnade sig några kläder, blir mest att man köper till pojkarna men nu börjar till och med Per tycka att jag borde ha lite nya kläder när nästan varje linne jag har är fullt av hål...! Beställde en badrock till Peter också, mysigt att ha nu i sommar när det badas varje dag.




RSS 2.0