No baby

Ingen bebis inatt, trots att Per var tvärsäker på det =) Hans spådomar verkar inte funka nått vidare! haha

Har sovit hyfsat bra inatt, klev upp kl 9:00 och käkade lite frukost med Peter, han verkar må bättre idag så nu sitter han och vilar magen framför "Lilla Sjöjungfrun"...han är ju bjuden på prinsess & prins-kalas imorgon så vore ju kul om han kunde gå på det.

Idag har jag inte så värst mycket planerat, ska dammsuga av lite hundhår från golven nu och sen kanske försöka ta med mig Peter och Milo ut en sväng...frisk luft kan nog vara skönt!


Uppdaterad 14:49

Vilken fruktansvärt lång och tråkig dag det här är...

Har dammsugit och varit ute men ändå känns det som att tiden står still....har även ringt och bokat en tid hos BM på måndag, får se vad som ska göras då men måste väl lyda förlossningsläkaren och iaf gå dit. Har även bokat en dejt med Sara på måndag så det blir kul att surra bort lite tid =)

Har nyss klippt och målat en prins-krona till Peter som han kan ha på kalaset imorgon, vet inte riktigt hur man klär ut sig till prins? Prinsessa är ju lättare men vet inte om Peter skulle ta på sig klänning, eller om Per skulle tillåta det =D

Så än så länge är det prins-krona, skjorta, jeans och en väst...lite finklätt som prinsar brukar vara...jaja...är ju bara ett 5-års kalas så det duger nog!

Nä nu ska jag tråka ihjäl några fler timmar innan Per kommer hem och äter tacos med oss.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0