SNÖÖÖÖÖ!

Va underbart att vakna och se att det är snö ute =) Vitt och fint istället för massa lera och slask..(sen hur det kommer se ut när snön tinat bort behöver vi inte prata om nu)

Blir så sugen på att julpynta lite, men får nog lugna sig till första advent iaf...vill ju gärna ha vardagsrummet klart först...och det verkar ju vara omöjligt att få tag på en begagnad hörnsoffa...!

Idag ska jag till sjukgymnasten och prova ut ett bälte mot foglossning...hoppas att det är det jag har nu då och att bältet kommer hjälpa..känns ju som att jag är 90 år när jag varit ute på en kort promenad.
Ska försöka hitta nån farsdags-present åt Per också....vad man nu ska hitta på...men men...behöver väl mest bara vara nån liten sak...skulle ha hittat nått åt min pappa också...hmmm...

Sen ska jag på OKQ8 och hämta ut mitt paket från Jotex! Fina julgardiner till köket...köpte kapporna på metervara så måste låna en symaskin och fixa dom men sen är dom klara.

Kommentarer
Postat av: Denise

Jag vill också börja julpynta :( Var upp till huset igår och gjorde i ordning i två av fönstren, satte upp julgardiner :D Förstå hur mysigt det var! Fast stjärnor och stakar väntar vi med tills advent, meen vad jag längtar! Är du arb.lös nu eller vad gör du?

2009-11-05 @ 10:28:30
Postat av: Denise

Jo det är skönt, tycker jag med. Lite fundersam över ersättning från försäkringskassan sen bara, hur den kommer se ut om man stämplar det sista man gör innan? Har ingen koll alls på det där! Datum vet vi inte än, men flyttar väl snart antar jag. Tills första advent ska vi vara på plats iaf, så när allt är packat och klart och lite småfix är klart i kåken så drar vi väl dit.

2009-11-05 @ 11:19:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0